welcome friends

Tuesday, December 7, 2010

akhirnya..

alhamdulillah..akhirnya aku berjaya bergelar orang kerajaan..amin..setelah berpenat lelah ditemuduga yang mempunyai 2 peringkat,akhirnya aku yang berjaya di antara 24 orang di zon tengah..macam tak percaya je..nie la yang mak aku katakan,rezeki..bukan senang zaman sekarang nie nak jadi orang kerajaan..dah jadi ni,jaga lah baik2 jawatan tuh..

akan menjadi PA kepada KETUA PENOLONG PEGARAH NEGERI SELANGOR, TUAN HJ ISMAIL BIN MOHAMMAD..DI PERBADANAN PENGURUSAN SISA PEPEJAL DAN PEMBERSIHAN AWAM.. terima kasih kepada sahabat2 yang telah sudi mendoakan kejayaan aku nie..

kepada yang tercinta, MUHAMMAD IQBAL BIN ISMAIL, semoga sayang dapat belajar dengan bersungguh di poly merlimau tu ye sayang??syg akan sentiasa doakan kejayaan sayang..semoga hubungan kita akan sentiasa dalam lindungan yang maha esa..setahun je sayang..syg yakin,sayang mampu lakukannya..

orang selalu kata, jangan terlalu bangga dengan apa yang telah kita miliki..itulah yang telah aku pelajari dan yang telah aku lihat dengan mata kepada aku sendiri..kerana terlalu bangga dengan apa yang dia miliki,kini dia sudah kehilangan apa yang dimilikinya..

ya ALLAH..kau tetapkan lah iman hamba mu ini..amin..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..kebahagiaan..selamanye..

..kebahagiaan..selamanye..