welcome friends

Tuesday, March 8, 2011

terlerai sudah..

assalamualaikum....dan selamat kepada semua utk pagi yang ceria nih..hehehe..tajuk entri dah macam pelik..terlerai sudah apa??hem..terlerai sudah rindu..!!!!!ha..igt tak entri lepas..?klick cnie..hah..entri yang tu la..nie kesinambungannye la..hehehehe..

pagi tadi,b4 g keje, dalam hati nie gile semangat lah..hehhe..ye la,semangat dah pulang bekerja semula..hehehe..kepada encek kanda,ai seronok sangat2 bila u dah masuk keje..!!sangat2 seronok tau??heaven..!!pastu,encek kanda janji nak bagi kawan untuk cik happy..

cik happy,lepas nieh cik happy ade kawan ..cik luck..!!kan comel tuh..!!pas nieh,leh wt entri untuk cik luck pulak..kalau tak citer sal die nnt,die kecik ati plak..hehehe..encek kanda,ai tunggu cik luck dari u tau??hehehe..seronok la cik happy lepas nieh..sebab dah ada kawan..

apa yang ai tau,ari nieh ai sangat2 happy..sebab encek kanda sudah kembali bekerja ..!!


tata..

3 comments:

  1. dik, buat link la yang entry lame kalau nk show. hehe

    ReplyDelete
  2. kak lya: hah..tu la die..
    tak tau..!!!
    ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..kebahagiaan..selamanye..

..kebahagiaan..selamanye..