welcome friends

Monday, February 7, 2011

dapat cik happy..!!

entri ari nie tade kene mengene ngan sesape k??so,kalau tak nak bace pon boleh..hehehhe..citernye cmnie..hehhe..

pagi2 tadi,ai dapat cik happy..!!comel sangat..even kecik..tp,sangat comel..warne pink lagi tuh..!!fav kaler ai..thankz sangat2 encek kanda..!!hahahha..nie entri brani mati ok??hahahha..gile kentang la ai ari nie..entah kenape tah brani sangat wt entri nie..hahaha..

encek kanda,tolong maafkan sy ok??hahaha..brani ke awak marah saya??tak mungkin kn??nak tengok cik happy saya??

tada...


hah..!!comel kan??tu la namenye cik happy..nampak tak kat badan die tuh ade happy??tu la name dia cik happy..so,bila ai rase nak rindu kt some1,ai tengok la cik happy nieh..!!hehehhe..happy cam encek kanda..yang selalu wt ai happy..statement brani mati lagi..kah5..!!

ade ke orang yang brani mati wt statement cm tuh??tade kan??hehehehe..ai je yang brani..hey encek kanda..!!thankz 4 cik happy nie..bile tengok cik happy nie,mesti ingat kt u tau??hehehhe..tengah pk,nak tinggalkan cik happy kt ofis ke kt uma??hem..

ok la..entri untuk ari nie tu je..hehhehe..tade kene mengene pon kn??wt letih u ols bace je..hehehe..

tata~~

2 comments:

  1. huhuhu.. untung la ader org bg cik happy..huhu

    ReplyDelete
  2. ria: hahaha..
    tu la pasal..
    tibe2 terase untung kejap..
    ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..kebahagiaan..selamanye..

..kebahagiaan..selamanye..