welcome friends

Wednesday, February 9, 2011

entri untuk encek kanda..

i'm sorry encek kanda..!!!

ok..entri ari nie khas untuk encek kanda..yang tidak berkenaan and yang tak mau bace,sila klick pangkah ok??entri kali nie sebenarnya entri nak mintak maaf je..khas untuk encek kanda..ok??jangan marah..coz nie khas untuk dia..hahahaha..to encek kanda,anda patut berbangga seketika..hahaha..

i'm sorry encek kanda..!!semalam moody gila..sampai langsung tade mood nak bersms dengan encek kanda..sebenarnya tak mo encek kanda kene marah..ai nie dah la baran..sbb tu ai tak leh nak bersms dengan encek kanda semalam..kalau ai moody,macam2 boleh jadi..tak sabar..

sape yang tak moody,dah la keje tok sah cite..memang banyak tahap gaban..berlari2 ai dalam ofis semalam..nak kejarkan mood bos baru la katakan..tak nak die moody pulak..aleh2..ai yang moody..ape kes??adoi..berapa kali tah ai dah mengeluh..sorry encek kanda..!!

cukup tak bunge tu agaknya..??

pas nie,ai akan cube untuk kawal perasaan ai nie..ok encek kanda??tapi,tak janji tau??i'll try my best..;)..yang penting,untuk encek kanda,ai
akan sentiase senyum..hehehe..


nie bile encek kanda bace,mesti die senyum sorang2..hahaha..kan3??hah.!!tu senyum tuh..!!kih5...!!

ok la encek kanda,ai tak tau nak tulis ape lagi..yang ai tau,ai akan sentiase tersenyum untuk u..hehehe..sebab u pandai wt ai tersenyum sorang2..gelak sorang2..n macam2 lagi la..thankz coz slalu ade ngn ai..mase ai sedih..mase ai suke..mase ai gile2..mase ai nak gelak..u sentiase ade ngn ai..

entri kali ni memang entri bikin kontrovesi..hahaha..artis ke??perasan la..!!

tata~~

2 comments:

  1. uit2..sapa encek kanda tuh???da pndaiii haaaa...

    ReplyDelete
  2. {curhat} : ala..kan ai ade citer kat u..hehehhee..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..kebahagiaan..selamanye..

..kebahagiaan..selamanye..